Design interior, Mobilier

9 motive pentru a alege o masa din sticlă, în locul unei mese din lemn

masa din sticla

masa din sticlă sau din lemn

o masa din sticlă este un element indispensabil în gospodăriile moderne. o consider mult mai elegantă in comparatie cu tipurile traditionale din lemn. mesele din sticlă sunt disponibile pe piață în diferite modele unice și atractive.

alegerea designului mesei de care ai nevoie în casa sau la birou depinde de tema pe care trebuie să o realizeze pe termen lung.

de asemenea, dimensiunea spațiului în care urmează să fie amplasate este, de asemenea, un factor determinant la cumpărarea unei mese de sticlă.

indiferent dacă trebuie să îmbunătățiți aspectul biroului sau interiorul casei cu mese noi, mesele din sticlă vor fi întotdeauna o alegere excelentă. putem face un birou plictisitor și cu aspect vechi, mai atrăgător, prin includerea unei mese unice.

aceasta ar putea include utilizarea unei sticle colorate pentru blatul mesei. estetica interiorului ar fi interesantă, atunci când se folosesc tipuri de sticlă unice.

ideile de decorațiuni interioare moderne necesită suprafețe de sticlă, astfel încât acestea să poată părea mai atrăgătoare și mai interesante.

iată care sunt cele mai relevante beneficii de a avea o masă din sticlă în locul unei mese din lemn.

mesele din sticlă fac o cameră să pară spațioasă

dacă doriți să faceți camera să pară mai mare, mesele de sticlă vor face cu siguranță asta.

datorită naturii reflectoare a sticlei, acestea deschid spațiu în interiorul unei încăperi, astfel încât să creeze o iluzie de mai mult spațiu.

acest concept ar putea fi utilizat în sălile de ședință prin care mesele din lemn masiv sunt înlocuite cu mesele moderne din sticlă. de asemenea, sunt potrivite pentru a fi utilizate în apartamente mici,  înguste.

faceți spațiul mai atractiv prin adăugarea celor mai elegante mese din sticlă disponibile pe piață.

o masa din sticlă transformă estetica interioară a casei tale

cum poți face casa ta să pară mai clasică și mai elegantă în epoca modernă? acest lucru se poate realiza cu ușurință prin înlocuirea oricărui mobilier vechi din lemn sau solid cu mesele de sticlă.

mesele din sticlă sunt cunoscute ca fiind clasice, în funcție de stilurile, forma și locul în care sunt amplasate. un spațiu cu aspect vechi poate fi transformat într-un interior mai elegant prin introducerea meselor de sticlă moderne.

masa din sticlă este realizată folosind materiale durabile de înaltă calitate

există diferite tipuri de sticlă care sunt folosite astăzi pentru a face mese de sticlă. pentru majoritatea meselor care urmează să fie utilizate frecvent în interior, acestea sunt realizate din sticlă securizată, care este rezistentă la zgârieturi și impacte mari.

prin urmare, mesele din sticlă rezistă mulți ani, spre deosebire de mesele din lemn. în principal, mesele din lemn pot fi ușor zgâriate și acest lucru poate determina cât timp păstrăm o masă. un proprietar cu mese din lemn în casa lui ar trebui să fie mai atent pentru ca masa să reziste în timp. nu este cazul cu mesele moderne din sticlă.

mesele moderne din sticlă sunt utile pentru întreținerea igienei

menținerea unei igiene bune într-un birou sau spații rezidențiale este esențială. oamenii trăiesc și lucrează mai bine în medii curate și igienice. prin observarea multor modele de mese din lemn, este dificil de curățat fără a lăsa ceva murdărie pe ea.

de asemenea, este dificil să localizezi particule de murdărie pe mesele de lemn. cu toate acestea, cu o masă de sticlă, puteți observa ușor murdăria și curăți-o folosind detergenții potriviți. acest lucru nu numai că vă păstrează spațiul curat, dar și igienic pentru utilizatori, în cele din urmă.

mesele din sticlă necesită întreținere redusă în comparație cu mesele din lemn

ce te-ar costa să menții o masă de sticlă curată? mesele din sticlă necesită curățare periodică și trebuie să te asiguri că obiectele grele nu sunt așezate pe ele pentru a-i oferi o viață lungă.

o masă din lemn are o durată de viață limitată, fără înlocuire sau reparare. curățarea suprafețelor din lemn necesită o atenție specială, deoarece lemnul expus la lichid poate fi stricat. acest lucru este opus pentru o masă de sticlă, deoarece acestea nu sunt afectate de soluții de curățare care sunt în mare parte sub formă lichidă.

dacă aveți în vedere cumpărarea unei mese pentru casa dvs., ar trebui să luați în considerare cumpărarea unei mese din sticlă, deoarece acestea vor fi mai ușor de întreținut decât mesele din lemn.

mesele din sticlă sunt disponibile în multe forme și dimensiuni

în majoritatea caselor tradiționale, utilizarea unei mese din lemn a impus proprietarilor cumpărarea meselor din lemn dreptunghiulare. taierea lemnului in diferite forme este complicată si ar necesita multa energie.

prin urmare, personalizarea lemnului la diferite forme și modele poate contrasta, totuși, cu sticla, aceasta se poate tăiat în orice formă dorită. de exemplu, dacă cineva locuiește într-un apartament mic, acesta poate alege o masă de sticlă personalizată cu forme rotunde sau ovale, astfel încât să se potrivească perfect.

personalizarea meselor din sticlă este mai ușoară decât a meselor din lemn

există întotdeauna un moment în care cineva are nevoie de un upgrade pentru casa sau birou. este momentul în care puteți schimba blatul de masă în loc să cumpărați un set de mobilier nou.

cumpărarea unui set nou de mobilă  poata fi costisitoare în comparație cu cumpărarea unui blat pentru a înlocui blatul existent. în mod ideal, blatul din sticlă poate fi înlocuit atunci când trebuie să introducă mai multă eleganță și clasă în spațiu.

de exemplu, atunci când un blat din sticlă este fabricat din sticlă transparentă, acesta se poate moderniza cu un model satinat. acest lucru nu ar necesita decât să fie deșurubat de la bază.

noua masă va fi apoi montată pe baza existentă, iar decorul interior s-ar îmbunătăți.

o mai bună protecție a bazelor din lemn prin blaturi de sticlă

blaturile de masă din sticlă oferă un strat de protecție pentru baza existentă care ar putea fi din lemn. lemnul este un bun absorbant de lichide care ar putea dăuna esteticii casei sau biroului tău.

există mese cu accente din lemn și un blat de sticlă. lemnul necesită o protecție maximă împotriva oricărui tip de lichid, astfel încât să poată rămâne la fel de bun ca nou.

cu o masă din sticlă, nu este nevoie să vă faceți griji pentru ca baza de lemn să fie deteriorată din cauza vărsării.

această caracteristică a făcut ca majoritatea proprietarilor să apeleze la mesele de sticlă pentru decor interior, comparativ cu cele care au blaturi din lemn.

mesele moderne din sticlă se pot îmbina cu orice mediu

mesele din sticlă sunt utile atunci când decorați o casă sau un birou pentru a arăta elegant și primitor. avantajul folosirii sticlei în comparație cu lemnul este potrivirea cu orice mediu în care este amplasat.

de exemplu, dacă o masă este plasată în zona de luat masa, acestea se îmbină cu ușurință cu tema existentă. de asemenea, pot fi așezate în zona de zi fără a interfera cu vopseaua sau tema existentă.

nu se poate spune același lucru despre mesele din lemn, deoarece nuanțele de lemn sunt limitate. atunci când cineva trebuie să potrivească tema decorului interior cu o masă, ar fi recomandat să găsești un blat din lemn special personalizat.

în cele din urmă, mesele din sticlă au depășit mesele din lemn. acestea sunt mai populare astăzi atât pentru uz interior, cât și pentru exterior. costul lor de întreținere este mai mic decât cel al meselor din lemn, ceea ce a făcut ca aceastea să fie preferate.

cu ajutorul meselor de sticlă, puteți avea un produs personalizat care vă fac interesante casa sau biroul. trecerea de la mesele tradiționale din lemn la mesele de sticlă mai elegante, este calea de urmat.

 

sursa fotografiilor: pinterest