Design interior, Mobilier

Scaun cu accent – 4 reguli de urmat

vrei să adaugi personalitate, un strop de culoare și locuri suplimentare în spațiul tău? încercați un scaun cu accent! sunt cam ca pantofii; nu poți avea niciodată prea multe și vin în sute de stiluri.

deci, de unde știi ce scaun cu accent este potrivit pentru tine? iată cinci reguli ușoare de urmat:

regula # 1: verificați confortul scaunului

regula nr.1 unde nu trebuie facut compromis este confortul. dacă un scaun nu este confortabil, nu îl veți folosi și nici oaspeții nu-l vor folosi.

dacă plănuiți să achiziționați un scaun, întrebați-vă, este acesta un scaun pe care l-aș folosi să citesc o carte? este o scaun pe care aș sta în timp ce conversez cu prietenii la un cocktail?

dacă ați răspuns da la oricare dintre acestea, treceți la următoarea regulă!

scaun cu taburet bolero gri – h 105 cm

regula # 2: potriviți-vă decorul existent cu scaunul

indiferent dacă alegeți un scaun cu accent într-o culoare, formă sau țesătură deosebită, poate fi un element excelent pentru a diferenția o cameră. acestea fiind spuse, nu te îngrijora. este frumos să combini diferite stiluri de decor, dar nu se recomandă să introduceți un scaun modern într-o cameră cu design francez. aceeași regulă se aplică și pentru culoare. este distractiv să experimentezi, dar rețineți că scaunul ar trebui să completeze decorul dvs. existent, nu să-l depășească.

scaun tapitat cotto albastru – h 99 cm

regula # 3: luați în considerare dimensiunea unui scaun

de foarte multe ori se întâmplă să achiziționăm o piesă de mobilier și să o transportăm acasă, abia după care să descoperim că este prea mică sau prea mare pentru spațiu nostru. asta ne dă palpitații la inimă. faceți o schiță a zonei în care doriți poziționarea scaunului cu accent și măsurați-o nu o dată, nu de două ori, ci de trei ori.

regula # 4: stabiliți un bugetul pentru scaun

în timp ce un scaun cu accent este o investiție, nu va depăși prețul unei canapele sau unui pat de dormitor. la livingroom.ro aveți opțiunea de a căuta după preț, ceea ce înseamnă că puteți seta cu ușurință bugetul maxim.

puteți de asemenea folosi filtrele de sortare. cu mii de scaune din care să alegeți, o filtrare după preț vă va ajuta, și ea, să găsiți ceea ce căutați mai repede.

pentru mai multe inspirații și idei de decorare a casei, citiți și celelate articole.

Lasă un răspuns